Poznej sílu zdravých návyků

Ukážu ti, jak na cestě ke zdraví objevit radost a vnitřní rovnováhu.

Snadno. S lehkostí. A natrvalo.

Věděla jsi, že aby ses zbavila nadbytečných kil a udržela si zdravou hmotnost je nejdůležitější mít zdravé tělo a mysl? Začít skutečně u sebe a hlavně pro sebe?


TIPNU SI:

  • Jsi cílevědomá a odhodlaná převzít zodpovědnost za své zdraví, ale sama už sis několikrát vyzkoušela, že diety a nekonečné cvičení nikam nevede.

  • Už tě nebaví být neustále unavená, hladová, náladová a ve stresu z toho, co můžeš a nemůžeš jíst. Cítíš se pod tlakem z výsledků, které nepřichází, a neustálých myšlenek na nezdravé jídlo.

  • Ráno vstáváš bez energie, odpoledne potřebuješ šlofíka a večer padneš do postele naprosto zničená. Jsi celý den unavená, ale přesto nejsi schopná usnout.

  • Jsi otrávená neustálým zkoušením všech možných speciálních diet a stravovacích a tréninkových plánů, hlídáním kalorií,...

  • Neustále ti běží hlavou: „Tohle bych jíst neměla., „Po té zmrzlině bych si měla jít zacvičit.“, nebo „Jsem sice unavená, ale co by nezachránil šálek kávy.“, “Proč na mě nic nefunguje?

  • Cítíš  se vyčerpaná, bezradná a frustrovaná z nekonečného množství úkolů a z toho, že si neumíš ani na chvíli odpočinout.


A TAKY VÍM, ŽE:

  • Chceš dosáhnout zdravého krásného těla plného energie bez stresu a pocitu, že ti nic nefunguje.

  • Toužíš po jasném a praktickém návodu bez zbytečné omáčky a odborných názvosloví, který tě dovede k výsledkům s lehkostí a natrvalo.

  • Už víš, že je potřeba začít myslet na sebe, své zdraví, zaujmout komplexní přístup a vidět věci v souvislostech.

  • Jsi připravena získat zpět svou životní energii, ztracené sebevědomí a vystoupit ze začarovaného kruhu diet.

Co kdybys konečně zjistila, že být zdravá, šťastná a sebevědomá žena není výsada, ale možnost pro všechny?

Začni postupně aplikovat zdravé návyky ve svém každodenním životě.

Pokud chceš dosáhnout zdravého těla uvnitř i navenek, je potřeba začít přemýšlet více komplexně. Naučím tě přemýšlet v širších souvislostech, a tak možná zjistíš, proč ti tvé dosavadní snahy stále selhávaly.

Dosáhnout zdravého těla a získat zpět ztracené seběvědomí

Zdravé a šťastné tělo není souhra náhod. Ve chvíli, kdy budeš mít za zády podporu a začneš následovat efektivní kroky, které jsem pro tebe připravila, nemůžeš šlápnout vedle.

Převést teorii do praxe

Teorie už znáš spoustu, možná je ten pravý čas posunout se dál, směrem k praxi. Co kdybys věděla, jak a kde konečně začít, abys zjistila, jak žít svůj život ve zdraví s lehkostí a natrvalo?


V mém osobním koučinku Poznej sílu zdravých návyků nezůstáváme na povrchu, jdeme do praxe! Postupně ode mě budeš dostávat podklady týkající se různých témat zdravého životního stylu. Krok po kroku si tak vystavíš nové a prospěšné návyky, díky kterým ve svém životě pocítíš skutečnou změnu.


Moje jméno je Dominika Hostinská,
a jsem průvodkyně výživou a zdravými návyky pro ženy,

které chtějí najít harmonii ve svém těle a mysli bez nutnosti držet
přísné diety a bez potřeby vejít se do velikosti XS. 

Učím ženy, jak si osvojit zásady zdravého životního tak, aby byly schopny dosáhnout trvalé transformace a získat zdravé, krásné tělo bez zbytečného stresu. Žádné předepsané striktní jídelníčky, nudná pravidla a strach ze selhání. Naučím tě intuitivní přístup ke stravování, při kterém se už nikdy nebudeš trápit a vždy budeš mít možnost volby.

Sama jsem se nechtěla smířit s faktem, že pro zdravé krásné tělo je třeba trpět. Nikdy jsem nenašla zálibu v počítání kalorií, hlídání čísel
a každého snědeného sousta. Naučila jsem se bezpodmínečně přijímat své tělo, začala se zaměřovat na každodenní zdravé návyky a dnes si udržuji zdravou hmotnost bez toho aniž bych si musela cokoliv hlídat
či odpírat. Ráno se probouzím plná energie, kterou si s sebou nesu po celý den.

Chceš se to naučit?

3 kroky k dosažení harmonie těla a mysli

Zhodnocení

01
Jako první se zaměříme na tvoje dosavadní návyky od výživy po pohyb, ranní a večerní rutiny a spousty dalších. A zjistíme, co ti dosud bránilo k dosažení tvých cílů.

Zjištění

02
Ujasníš si, jaké jsi dělala chyby, co změnit a v jakém pořadí, aby ses konečně zase začala  cítit skvěle ve svém těle a mohla zářit, jak uvnitř, tak navenek.

Nastavení

03
Jako poslední dáme dohromady efektivní kroky, které tě dovedou ke zdravému krásnému tělu a správnému mindsetu s ohledem na tvé individuální možnosti.

Neslibuji ti nemožné. Nabízím ti změnu myšlení, přístupu ke stravování a hlavně sama k sobě, a to ohleduplně a s citem.

Je potřeba naučit se poznat sami sebe, naslouchat svým skutečným potřebám, ale také budovat mentální odolnost, vytvářet kvalitní a láskyplné vztahy a kultivovat svůj vnitřní bezpečný svět. Pouze tento komplexní a vědomý přístup ti umožní dosáhnout opravdové rovnováhy a spokojenosti. Osvoboď se konečně od neustálého kolotoče diet a omezení a objev radost z vyváženého a zdravého životního stylu!

Co ti mohu nabídnout?

KOUČINK VÝŽIVY A ZDRAVÝCH NÁVYKŮ

3 450,- / 4 týdny (včetně tréninkového plánu)

2 490,- / 4 týdny (bez tréninkového plánu)

Abych tě na tvé cestě ke zdravějšímu a spokojenějšímu JÁ podpořila co nejvíce, nabízím ti dlouhodobý individuální koučink, během něhož do svého života pozvolně a vědomě včleníš nové informace a návyky. Získáš edukaci v oblasti výživy a nastavení zdravého stravování v propojení se správným mindsetem.

Během naší spolupráce ti budu k dispozici s radami a tipy, které tě podpoří na tvé cestě ke zdraví a spokojenosti. Pomohu ti v orientaci všech možných protichůdných informací, pomohu ti soustředit se na to důležité a užívat si změny s lehkostí a radostí.

Co obsahuje koučink:

  • Úvodní dotazník

  • Vstupní online hovor

  • Vypracovaný Individuální stravovací (ne jídelníček), případně tréninkový plán

  • Sdílené podklady, materiály a zpětná vazba v reálném čase

  • Systematické a empatické vedení a pozvolné osvojování si správných zdravých návyků

  • Pravidelné týdenní konzultace formou e-mailu (sdílení uplynulého týdne, zodpovězení dotazů, úprava plánu podle potřeby)

  • Nepřetržitá a intenzivní podpora v průběhu celé spolupráce

Můj tip: Objednej si koučink na 3 měsíce a získáš jej za
zvýhodněnou cenu.

KONZULTACE VÝŽIVY A ZDRAVÝCH NÁVYKŮ

1500,- / 60 minut 

Pokud víš, kam směřuješ, ale nevíš, jak začít, pokud potřebuješ poradit, nasměrovat, vyladit jednotlivé návyky či jen vyzkoušet můj přístup a služby, může ti pomoct právě tato konzultace.

Co obsahuje online konzultace:

  • Dokumenty k vypracování pro potřebu analýzy dosavadních návyků, díky kterému nebudeme zbytečně ztrácet čas a přejdeme rovnou k důležitým otázkám a prioritám

  • Hodinové on-line setkání přes videohovor

  • Následné shrnutí důležitých bodů a doporučení v e-mailu, který ti bude sloužit jako pomocník při tvé další cestě

Co o spolupráci říkají mé klientky

Záměrně nesdílím fotky a proměny svých klientek, protože to velmi často vede ženy ke srovnávání a frustraci. „Proč já nemám takové výsledky?“, „Proč nemohu mít také tak ploché bříško?“ Poznáváš se? Nezapomínej na to, že každá máme svou jedinečnou proměnu úměrně ke svým individuálním možnostem a geneticky dané konstituci a transformaci, která se nedá změřit a hodnotit povrchními fotografiemi.

Naučila jsem se mít z jídla radost

Domi je naprosto skvělá, dodává velkou dávku podpory, a je to opravdu skvělé pro psychiku a motivaci pokračovat. Největším výsledkem pro mě je, že se stravuji mnohem víc, že úplně zmizel strach z větších porcí a většího příjmu. A příjemný bonus k tomu je, že míry jdou i tak dolů a váha se krásně drží. NAUČILA jsem se jíst více, nebát se a mít z jídla opravdu radost.  Domi bych doporučila všem! Sama vím, jak moc těžké je kvůli strachu udělat ten krok a požádat někoho o pomoc. A NIKDY nebudu litovat, že jsem to udělala a Domču o pomoc požádala.

Jiřina

Naučila jsem se respektovat svoje tělo

Moc ti děkuju za vše. Když jsem do spolupráce šla, ani jsem nečekala, že v něm budu takhle dlouho. Neměla jsem to v plánu. Chtěla jsem jen co nejrychleji zhubnout a konec..všechno je jinak!!:) Po více jak půl roce spolupráce jsem totiž nejen zhubla skvělých 8.5 kila, ale HLAVNĚ jsem konečně, od dob anorexie zase začala mít ráda jídlo. Naučila jsem se mnohem víc respektovat svoje tělo a pochopila jsem, že když ho budu mít ráda, bude i hezky vypadat. Během spolupráce navíc přicházelo i přijetí sebe, bezpodmínečně.

Marie

Přestala se honit za dokonalým tělem

Cítím, jak jsem každý den dál a dál a silnější a že jsem na správné cestě. Že sice je to ještě na dlouho a určitě se někdy přejím a nebudu 100%, ale směřuju k uzdravení a mám ho na dosah.  A to jenom tím, že jím dostatečně, zklidnila jsem se, přestala se honit za dokonalým tělem a hubnutím a začala víc myslet na sebe, na své pocity, na prostředí a okolí, ve kterém jsem a pracovat se svou hlavou. Děkuji Ti ze srdce, že jsi součástí této mojí cesty a pomohla jsi mi z toho začarovaného kruhu ven. Protože bez toho, aniž bych nezačala jíst a nezměnila myšlení, by se nikdy nic dalšího nedělo a neposouvalo.

tereza

Opravdu jsi mi změnila myšlení

Chtěla bych ti neskutečně poděkovat za tvoji pomoc a skvělou práci. Na začátku jsem do programu vstoupila, abych zhubla, můj jediný cíl. To kam se to otočilo je neskutečný 🙏🏻. Vůbec bych nečekala, že se dokážu soustředit i na něco jiného než jen hubnutí a posedlost váhou a cvičením. Opravdu jsi mi změnila myšlení ❤️.

kateřina

Možná ti teď běží hlavou

„Ale Domi, já už jsem zkoušela tolik přístupů, počítání kalorií, low carb, keto diety a spoustu dalších a nefungovalo to, stále nejsem spokojená, cítím stres a vnitřní napětí.“

Moje odpověď?

Chápu. Můj osobní koučink přináší výsledky, protože pracuje s individualitou v souvislostech. Nezabývá se jen stravou, ale všemi aspekty zdravého životního stylu, které fungují jako taková skládanka. Dokud nesložíš všechny dílky, nebude to kompletní, nebude to fungovat. V rámci spolupráce jdeme do hloubky, což přináší skutečné výsledky, které jsou trvalé

Ať se na své cestě nacházíš kdekoliv, budu ti laskavým průvodcem, který ti pomůže rozkvést a překonat každou překážku. Změna je možná - změna může být i snadná!

Představ si, že

Nemusíš čekat na to...

jestli se jednoho dne budeš konečně zase cítit šťastná a spokojená. Jestli se nějakým zázrakem přestaneš přejídat, mučit se hodinami ve fitku, stresovat se nesplnitelným plánem úkolů a aktivit a naučíš se užívat si každý den naplno.

Můžeš mít...

zdravé a krásné tělo, štěstí, spokojenost, svobodu, a to bez toho aniž by to pro tebe bylo jakkoliv náročné a bez toho aniž bys musela začínat stále znovu a znovu.

Dokážeš získat...

zpět své ztracené sebevědomí, vnitřní klid a rovnováhu. Zkrátka a jistě dosáhnout harmonie mezi tělem a myslí a cítit se božsky, a to už natrvalo.


Potřebuješ poradit nebo se na něco zeptat?👇

Jméno
Email
Telefon
Zpráva
0 of 1000

“Tvé zdraví je tvá volba. Převezmi zodpovědnost za svůj život a poznej své zdravější a šťastnější já.”

Sleduj mě na Instagramu